Budimir: Osjećamo se kao Hrvatska na SP-u

budimir
Foto: fah

Trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir nakon poraza od AZ Alkmaara u finalu Lige prvaka mladih, iznio je svoje dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Htio bih čestitati AZ-u na fenomenalnoj utakmici, zasluženo su pobijedili. Nismo bili pravi, ovo nije bio naš dan. Teško je igrati tri dana poslije Milana, naša igra u Europi jako puno iscrpljuje. Nismo se niti fizički niti mentalno oporavili, nedostajalo je energije protiv ekipe kakva je Alkmaar, istaknuo je dodajući da su u prvom poluvremenu napravili “glupi jedanaesterac”.

> Ipak ostvaren velik uspjeh: Pet golova AZ Alkmaara Hajduku u finalu Lige prvaka mladih

– Imali smo u nastavku dvije šanse, Pukštasa i Antunovića, nismo zabili. Kada su oni poveli 2:0 pokušali smo se skroz otvoriti, ali kada igraš protiv takve ekipe onda te kazne. Na kraju primimo pet komada, ističe trener Hajduka.

Iznio je i svoja razmišljanja o navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Žao mi je zbog igrača i navijača. Potegli su ogroman put. Mi jesmo izgubili, ali moramo biti ponosni. Naš je europski put bio fantastičan. Tko zna hoćemo li ga ikada ponoviti. Osjećamo se kao Hrvatska kada je izgubila finale SP-. Tužan jesi, ali kada prođe sat, dva, dan ili dva, jer doveli smo malog, pod navodnicima Hajduka, do drugog mjesta. To je ogroman rezultat, ističe, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.