Budimir strijelac u porazu Mallorce kod Athletica

epa08511839 Mallorca's Aleksander Sedlar (L) in action against Bilbao's Raul Garcia (R) during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Club and RCD Mallorca at San Mames stadium in Bilbao, Spain, 27 June 2020. EPA/JAVIER ZORRILLA

Athletic Bilbao je kao domaćin svladao Mallorcu 3:1 (2:0), a jedini pogodak za gostujuću momčad postigao je hrvatski napadač Ante Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Budimir je ušao u igu umjesto Babe, a u 70. minuti je iz kaznenog udarca postigao svoj deveti pogodak ove sezone.

Athletic je sa 45 bodova došao do devetog mjesta, na samo dva boda od plasmana u kvalifikacije za Europsku ligu. Mallorca je sa 26 bodova u zoni ispadanja, šest bodova iza Eibara koji drži spasonosno 17. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.