Ima i onih koji su stali u Đokovićevu obranu: Jokić, Dončić, Becker, Rađa…

Foto: fah

Bankrotirani bivši njemački tenisač, Boris Becker, koji je sa 17 godina uspio osvojiti Wimbledon, jedan je od rijetkih koji je stao u obranu neodgovornog srpskog tenisača Novaka Đokovića, koji je uslijed pandemije koronvirusa organizirao regionalni korona turnir u Beogradu i Zadru. Organizacijom takve vrste turnira, kakvi se u svijetu još ne igraju, organizatori su ugrozili veliki broj ljudi, pa i djece. Zaraženo je nekoliko tenisača, među njima Borna Ćorić i Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Đoković pozitivan je na koronavirus, kao i njegov trener, Goran Ivanišević. Ivanišević i Đoković na meti su oštrih kritika koje dolaze iz gotovo svih vodećih svjetskih medija. Nekoliko novinara je konstatiralo da se ovakvim ponašanjem ”Đoković natječe za nagradu idiota godine…”

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao mi je zbog nemilih dogadjaja koji se trenutno dešavaju Novaku. Znam da je najbolja namera stajala iza svega, kao i do sada, u svemu što je radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je Novak pružio fanovima širom sveta, a posebno našoj Srbiji i našem narodu. On je deo Srbije i uvek će biti naš šampion. @djokernole Inspiracija si za mnoge, tako će biti uvek. Želim vam brz oporavak, istrajte i u ovim teškim vremenima. ??❤️ I am truly sad about everything that is happening to Novak. I know that the best intention was behind everything, as before, in everything he did. Let’s not forget now how much he has given to fans around the world, and especially to our Serbia and our people. He is part of Serbia and will always be a champion for our country. @djokernole you are an inspiration for many, it will always be like that. I wish you a speedy recovery, we all must persevere in this difficult time.

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli u zaštitu Đokovića stao je Becker, ali i srpski košarkaš Bogdan Bogdanović koji se javio objavom na Instagramu.

“Žao mi je zbog svega što se trenutačno dešava Novaku. Znam da je iza svega bila najbolja namjera, kao i u svemu što je u životu radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je pružio navijačima širom svijeta, a posebno našem narodu. Novače, inspiracija si za mnoge i tako će biti uvijek”, napisao Bogdan Bogdanović. Ranije je na svoj prostački način podršku Đokoviću dao i bivši hrvatski košarkaš, Dino Rađa.

Na poruku podrške Bogdana Bogdanovića su reagirali Luka Dončić i Nikola Jokić, a, kako smo već spomenuli, sve je komentirao i nezaobilazni Boris Becker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim obraniti Novaka. Smatram da su kritike na njegov račun nepoštene i pretjerane. Novak je u najboljoj namjeri organizirao turnir i razlog je bio plemenit. Slažem se da im tulumarenje i košarka nisu trebali, ali razumijmo to. I ja sam imao 30 godina i volio sam uživati kad se vidim s prijateljima. Ne opravdavam što su napravili, ali razumijem. Nadam se da će se svi zaraženi brzo oporaviti i da će se tenis vratiti”, kazao je bivši njemački tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.