Liverpool se oglasio s porukom navijačima: ‘Kad će biti sigurno, zajednički ćemo napraviti pobjedničku paradu za sve’

epa08509500 Lifesize cardboard cutouts of Liverpool FC manager Juergen Klopp (3-L) and several of the team's players decorate a fence outside a house in Liverpool, Britain, 25 June 2020. Liverpool could be crowned champions of the Premier League for the first time in three decades in the event that Manchester City FC were to fail to beat Chelsea FC in their ongoing duel. If City draw or lose, it would mathematically hand the English top league title to the Liverpudlian club tonight. EPA/LYNNE CAMERON

Nakon osvajanja naslova prvaka Engleske navijači Liverpoola nisu se držali potrebnih mjera opreza zbog pandemije koronavirusa. Zbog svega se oglasio i sam klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tijekom proteklog tjedna podsjećali smo kako se regija i dalje bori s pandemijom koronavirusa i molili ljude da sigurno slave naslov Liverpoola. Nekoliko tisuća ljudi okupilo se na Pier Headu u petak i neki su ignorirali socijalno distanciranje i riskirali javno zdravlje. Naš grad je i dalje u javnozdravstvenoj krizi i ovo ponašanje je neprihvatljivo. Potencijalna opasnost od drugog vala COVID-19 i dalje postoji te moramo raditi zajedno da ne pokvarimo sve što smo postili kao regija za vrijeme karantene”, stoji u priopćenju.

“Kad će biti sigurno, zajednički ćemo napraviti pobjedničku paradu za sve. Do tada, sigurnost našeg grada treba biti prioritet”, piše u zaključku zajedničke izjave nogometnog kluba, grada Liverpoola i policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.