Budimir: ‘Strpljivo i organizirano protiv Cipra’

Foto: fah

– Sigurno da je sutra utakmica u kojoj idemo po pobjedu, po tri boda. Nakon poraza od Slovenije i nakon naših razgovara želimo biti ekipa i prenijeti to na teren, rekao je Ante Budimir u najavi sutrašnjeg dvoboja s Ciprom koji je u prvom susretu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. odigrao 0:0 sa Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Cipar je ekipa koja je dosta organizirana, brane se gusto, s dosta igrača. Razgovarali smo i za utakmicu sa Slovenijom da treba napadati dubinu, napadati prostor iza njihovih leđa. Trebamo biti strpljivi i organizirani i nadam se da ćemo sutra prema naprijed napraviti koju priliku više i doći do pobjede, dodao je Budimir.

– Važno je ono naše, što želimo, želimo sutra biti tim, kolektiv, neću ja sam pobijediti, neće Lovren sam pobijediti. Trebamo napraviti korak u tom htijenju, želji, imamo kvalitetu. Utakmice su dosta izjednačene bez obzira na protivnika, moramo se usmjeriti na nas i svi dati svoj maksimum, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.