Busquets: Bit će teško, Hrvati su svjetski doprvaci

Foto: fah

Kapetan španjolske reprezentacije Sergio Busquets nakon saznanja da ih u osmini finala Europskog nogometnog prvenstva čeka Hrvatska rekao je da ih “protiv svjetskih doprvaka čeka teška utakmica”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Danas je bio sjajan trenutak za sve, za nas, za gledatelje. Ovo nam je svima trebalo, a navijači su bili jako dobri. Kad imamo takvu podršku, onda smo mnogo snažniji. Protiv Hrvatske će biti teško, oni su svjetski doprvaci. Znamo njihovog kapetana jako dobro. Nikad nije lako pobijediti u osmini finala”, rekao je Busquets.

Aymeric Laporte je protiv Slovačke postigao svoj prvi pogodak u dresu španjolske reprezentacije.

“Živim svoj san, jako sam sretan, svi su me odlično prihvatili i pokušavam im malo vratiti za iskazanu ljubav. Mnogima smo zatvorili usta, odigrali smo odlično i naš pristup je bio izvrstan”, rekao je branič iz Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo da su oni vrlo težak suparnik. Ako su došli tako daleko, znači da su dokazali kvalitetu. Mi moramo nastaviti igrati svoju igru, a uvjeren sam da ćemo to i napraviti s obzirom na kvalitetu koju imamo u momčadi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.