Čabraja: Nismo dobro ušli u utakmicu, previše smo respektirali Dinamo

Foto: fah

– Nismo dobro ušli u utakmicu, sreća nas je malo pomazila da Dinamo nije imao i veću razliku u prvom dijelu, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja nakon poraza kod Dinama (1:2) u susretu 19. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon što smo napravili tri izmjene na početku drugog poluvremena uspostavili smo igru i djelovali smo dobro, no iz naše nekakve gluposti, gdje su dva igrača na lopti, a lopta je prošla, primili smo drugi gol. Vratili smo se na 2:1, nažalost, imali smo još nekoliko prilika no nismo uspjeli izjednačiti, no to je tako u nogometu.

Koji je razlog različitih poluvremena?

– Na pauzi smo porazgovarali, skupili glave i vidjeli gdje nam je problem i drugo poluvrijeme smo ušli u utakmicu bez straha. Mislim da smo u prvom dijelu ušli pod ručnom, previše smo respektirali Dinamo, nismo bili na onom nivou kao praktički čitavo prvenstvo, od brzog protoka lopte do trčanja i kretanja, nažalost nismo tako igrali u prvom dijelu. Kada bi i osvojili loptu već drugi ili treći pas loptu bi predali Dinamu. Tako da smo bili pod pritiskom u prvom dijelu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.