Čačić: Dinamo nije kleknuo, odigrali smo korektno i muški protiv prvaka Italije

epa10184161 GNK Dinamo Zagreb's coach Ante Cacic (C) and AC Milan's coach Stefano Pioli (L) greet each other before the UEFA Champions League group stage soccer match between AC Milan and GNK Dinamo Zagreb at Giuseppe Meazza Stadium in Milan, Italy, 14 September 2022. EPA/Roberto Bregani

– Nisam zadovoljan rezultatom, ali ono čemu je momčad stremila i na koji način smo željeli igrati. Mi smo na kraju u tome možda i uspjeli. Nama su se potkrale te greške, koje su isprovocirali domaćini koji imaju tu kvalitetu, rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaran rezultatom, ali niše još nije gotovo:

– Nakon gola primljenog pred kraj prvog poluvremena, a zatim i onaj gol na otvaranju drugog dijela, ostati stabilan i vratiti se u utakmicu je dobra stvar i to je za pohvaliti. To je veliki zalog za budućnost. Ta 77. minuta je riješila utakmicu. Kao što sam rekao ranije, mi nismo nigdje favoriti, nastojimo učiti iz ovoga i napredovati i biti što je moguće bolji i učinkovitiji.

Čačić nahvalio Milan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Oni su aktualni prvaci Italije, govorimo o ligi koja je miljama ispred naše. Ovako odigrati utakmicu ovdje, s tolikim posjedom i dodavanjima, ne mogu biti nesretan. Jači i moćniji uvijek te natjera u grešku. Imamo još četiri utakmice, nastojat ćemo rasti i biti bolji pa ćemo vidjeti.

Promjene nisu mogle donijeti nešto novo, Milan je prekvalitetan:

– Teško je previše otvarati strane protiv ovakvih igrača Milana koji su i strahovito brzi. Dogodio nam se taj treći gol, malo smo kasnije ušli s tom izmjenom Ristovskog i nismo dobro zatvorili. Zaslužena pobjeda domaćina, navukli su nas na te individualne greške i zabili ta tri gola. Za četiri dana nam je crna mačka Lokomotiva, onda pauza i Salzburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fokus na Lokomotivu, tek onda Salzburg:

– Ta je utakmica dosta daleko i moramo se usredotočiti na domaće prvenstvo, kao što sam rekao to nam je krucijalno. Moramo ovo staviti iza sebe i izvući dobre stvari, a to sam već rekao, nije lako ostati stabilno nakon 2:0, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.