Čačić u problemima, na duže vrijeme ostao bez Petkovića i Perića

Foto: fah

Loše vijesti iz Maksimira, Bruno Petković mogao bi izostati s nogometnih terena čak do 15. travnja, što znači da će propustiti najmanje sljedeće dvije utakmice, s Goricom i Šibenikom u Kupu, a vjerojatno i onu s Lokomotivom 8. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković je otišao na okupljanje reprezentacije s načetim ligamentima koljena i nejasno je zašto je uopće putovao kad je postojala tek minimalna šansa da će biti spremna za Tursku.

Stanje s ozljedom mu se svakako nije popravilo zahvaljujući tome, pa je trenutačno prognoza da će najvjerojatnije biti spreman tek za dvoboj sa Slaven Belupom na Maksimiru  15. travnja.

Osim s prvim napadačem, Modri imaju problema i s obrambenim redom, Dino Perić ozlijedio se na prilično bizaran način, bijesan zbog poraza u Puli udario je šakom u vrata svlačioniice i slomio palac. Morat će na operaciju i izostat će najmanje mjesec dana., piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.