Čačić uoči Islanda: Hrvatska ima kvalitetu, Hrvatska ima ambiciju, Hrvatska ima onaj potreban entuzijazam

čačić
Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u 10 sati s Međunarodne zračne luke u Zagrebu za Island. Tamo će u nedjelju od 20:45 sati igrati šestu kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo iduće godine u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve što se piše je dobro, ali, naravno, rekao sam to i ponovit ću još jednom, Hrvatska će svugdje pokušati doći do tri boda. To ćemo nastojati učiniti sutra. Utakmica je vrlo zahtjevna, izuzetno je važna. Domaćin je jako kvalitetan i činjenica je da jedini poraz ima od Hrvatske. Činjenica je i da ima jednu konstantnost dobrih igara,” rekao je Čačić, prenosi 24sata

“Ali ponavljam, Hrvatska ima kvalitetu, Hrvatska ima ambiciju, Hrvatska ima onaj potreban entuzijazam”, poručio je.

“Kvalitete Islanda su u kompaktnosti, u njihovoj momčadskoj igri. U jednoj disciplini u igri, jednoj upornosti koju imaju svih 90 minuta. Hrvatska je uvijek veliki motiv za svaku reprezentaciju tako da će domaćin imati veliku podršku i bit će motiviran. Mi moramo učiniti sve da se nametnemo u toj utakmici i da dođemo do dominacije i da uspijemo u tome”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da u prvih 11 ima mjesta i za Mandžukića i za Kalinića, a i da Lovre Kalinić se potvrdio već dobrim igrama.

A onda je progovorio o o trojcu iz finala Lige prvaka.

“Imali su napornu sezonu i njima treba malo duže da se odmore, da se osvježe. Mislim da smo u tome uspjeli. Ali taj motiv koji imaju i Luka i Mandžo i Mateo, ne dvojim da će i taj nastup biti dodatni poticaj da opravdaju to u hrvatskom dresu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.