Čačić: Zbog navijača mi je naviše krivo, nismo čuli nijedan zvižduk

Foto: fah

Trener Dinama Ante Čačić bio je veoma razočaran nakon teškog poraza od Milana u petom kolu Lige prvaka nakon čega su Modri ostali bez šanse za plasman u nokaut fazu ovog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Što reći nakon ovakve uvjerljive pobjede Milana, osim da im čestitam na zasluženoj pobjedi. Moram reći da je Dinamo dobro ušao u utakmicu, imali smo gard, htjeli smo taj gol, imali smo dobrih situacija da uđemo u kvalitetniju priliku. Dobili smo gol iz prekida, a to je teško hvatati protiv ovakve ekipe. Drugi gol je ubio utakmicu. Žao mi je zbog ovakvog visokog rezultata i zbog naše publike. Igrači su se trudili, bilo je pogrešaka, ali pobijedio je bolji protivnik. Okrećemo se prvenstvu, imamo još jednu utakmicu u Londonu i napravit ćemo sve da tamo izgledamo kao momčad, kazao je Čačić.

Modri su klonuli u drugom poluvremenu i primili čak još tri gola.

– Nismo se zatvorili, nismo čuvali ni 0:2, ni 0:3, htjeli smo doći do gola, a ovakav protivnik iskoristi svaku situaciju. Nakon što je bila rješena utakmica, htio sam odmoriti igrače i dati priliku drugima kojima će koristiti ovakvo iskustvo, kazao je Čačić te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je Liga prvaka, ovdje su vrhunske ekipe koje su puno u duelima jače, brže i energičnije. Na to se ne može utjecati. To je takva selekcija, ali Dinamo je težio da bude na lopti i da igra te da kroz to pronađe put do gola. Bilo je situacija kad smo došli do završnice, to su dobre stvar. Stječe se dojam kako smo primili četiri jeftina gola.

U posljednjem 6. kolu, koje se igra 2. studenoga, Dinamo gostuje na Stamford Bridgeu kod Chelseaja, dok će Milan na svom terenu dočekati RB Salzburg.

Za kraj je komentirao podršku navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naši navijači su bili fantastični. Zbog njih mi je najviše krivo, nismo čuli nijedan zvižduk. Ljudi su prepoznali da su igrači dali sve od sebe, zaključio je trener Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.