Caktaš: Žao mi je što nismo pobijedili, imao sam osjećaj da možemo slaviti!

Foto: fah

Hajduk se nakon odigranog derbija vratio s bodom u Split, pri čemu se igrači Bijelih i strijelac Mijo Caktaš slažu kako su odradili jako dobar posao, a mogli su i još malo bolji, da je bilo snage i mirnoće u izglednim situacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći pogodak Hajduka djelo je Caktaša iz osme minute, a baš taj detalj dao je dodatnu dozu samopouzdanja nogometašima Damira Burića, koji su derbi hrvatskog nogometa napustili neporaženi.

Završilo je 1:1, a strijelac Caktaš je poručio: “Imali smo bolje šanse od Dinama iako su oni imali veći posjed, a mi smo se orijentirali na kontre i polukontre. Žao mi je što nismo pobijedili jer smo imali osjećaj da možemo zabiti još jedan gol, a oni su na kraju zabili iz jedine šanse koje su imali.”

Razlog kasnijeg pada u trkačkom dijelu Caktaš je vrlo jednostavno objasnio…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosta smo se potrošili u četvrtak i logično je bilo da se to osjetilo pred kraj ove utakmice. Na kraju možemo biti zadovoljni remijem” – rekao je Caktaš nakon utakmice.

Utakmica 1. kola Prve HNL, Dinamo - Hajduk
Hajdukova obrana djelovala je sigurno za razliku od prvog poluvremena protiv Sillämae Kalev, a njen kapetan Goran Milović, bio je jedan od glavnih aktera u zaustavljanju Dinamovih pokušaja prema Lovri Kaliniću.

Ispunili smo sve zahtjeve koje je trener pred nas postavio. Nismo im dopustili da nam stvore opasne situacije za gol. Mislim da smo u obrani odigrali vrlo sigurno, ali bez doprinosa cijele momčadi to ne bi bilo moguće” – izjavio je kapetan za klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je Milović pohvalio novog suigrača, ali i atmosferu na stadionu: “S Jeffersonom smo dobili mirnoću i sigurnost. Još od Marija Pašalića nismo imali takvog igrača koji unosi mirnoću u momčad. Na kraju moram istaknuti da je atmosfera bila fantastična. Dugo godina igram derbije, ali ovakvu atmosferu još nisam doživio na Maksimiru.”

Ovaj tekst je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.