Carrillo: Jedva čekam izaći pred pun Poljud!

Foto: fah

Joan Carillo nervozu razbija – trčanjem na Marjanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istrčao sam dosad tri polumaratona, jednu utrku od 35 kilometara, a cilj mi je istrčati i maraton, punih 42 kilometra”, kaže za 24sata.

“Živim u Spinutu, vrlo blizu stadiona i Marjana. A Marjan je prekrasan, inspirira me i motivira. Volim trčati jer dok trčim imam vremena razmišljati. Susjedi su mi jako dobri, susretljivi. Isprva smo se samo pozdravljali, malo pomalo su me počeli ispitivati o Hajduku, a danas me već pitaju kad će mi doći obitelj, savjetuju mi gdje otići, što pojesti. Divni su”, kaže.

“Vodio sam momčad i na Santiago Bernabeu i na Camp Nou. Znam kako je igrati pred puno ljudi, ali naša publika je posebna. Uoči Levskoga u Dugopolju pitam pomoćnika je li momčad spremna. On mi samo pokaže ruku, sve su mu dlake stajale u zraku, i kaže mi: ‘Ne znam za njih, ali ja sam spreman 120 posto’. Eto, tako se i ja osjećam, jedva čekam izaći pred pun Poljud!”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.