Čekao danima: ‘Otkrio se’ čovjek koji je prijavio Soudanija, on je navodno nogometni ‘entuzijast’, ali i navijač Rijeke

Foto: Snimka zaslona

Najbolji nogometaš Dinama, alžirski reprezentativac Soudani, vrlo vjerojatno će propustiti derbi ovog vikenda protiv Hajduka na Maksimiru. Naime, podnesena je, kako smo već pisali, prijava protiv njega disciplinskom sucu Prve hrvatske nogometne lige Saši Pavličiću-Bekiću. Javnost se pitala tko je taj čovjek, a onda se ipak sam otkrio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekivao sam da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom na to da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika”, rekao je za portal 24 sata Goran Kvalić, nogometaš NK Plomina, član klupske uprave i njihov predstavnik u skupštini Županijskog saveza, navodno nogometni entuzijast koji je čekao posljednju priliku kako bi vidio hoće li to netko učiniti prije njega.  Poslao je mail disciplinskom sucu Prve hrvatske nogometne lige.  Naravno, u oči bode činjenica da se radi o navijaču Rijeke, kako je sam izjavio.

‘Ima i Dinamovaca, dosta nas je za Rijeku’

“Iskreno da vam kažem, pa ja sam očekivao da je to napravilo barem nekoliko stotina ljudi, s obzirom na to da je cijela Hrvatska vidjela kako je Soudani udario suparnika. Poslao sam mail iz znatiželje, da vidim što će biti. I mislio sam da će završiti u košu za smeće”, kazao je Kvalić i dodao: “Danima sam s kolegom na poslu razgovarao o tome. I vidim, nitko ništa ne poduzima. Ni Hajduk, ni Rijeka. Ali razumljivo mi je to, zna se kako funkcionira HNS i očito se nitko nije htio miješati. Ova moja prijava nema nikakve veze s NK Plominom, napravio sam to kao nogometni zaljubljenik. Da vidim hoće li se išta dogoditi i hoće li moj mail itko pročitati U NK Plominu nas ima i dinamovaca, i hajdukovaca, a dosta nas je za Rijeku. I ja isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni ”zaljubljenik” spomenuo je i jedan događaj po kojem je ”mali klub iz Istre” postao poznat u javnosti:

“Mali klub iz Istre nedavno je završio na naslovnicama jer su dečki odlučili snimiti novogodišnji kalendar potpuno goli. Bio je to očito pun pogodak, taj dan nitko nije pričao o Dinamu, Rijeci, Hajduku… Priča dana bio mali NK Plomin...”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak je sada sve u rukama disciplinskog suca. Hoće li zbog nesportskog starta na utakmici protiv Lokomotive Soudani biti naknadno kažnjen? Sasvim sigurno Dinamo bi puno izgubio ako bi derbi igrao bez nogometaša koji je nedavno u Rijeci prekrasnim pogotkom škaricama spasio modre poraza.  No, i takav Dinamo ima dovoljno široku klupu te je favorit protiv Hajduka, koliko god i derbijima nema favorita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.