Čelnik FIA-e navodno ima novosti; ”Vidio sam Schumachera, bori se, nadam se da će ga i svijet ponovno moći vidjeti”

Foto: Snimka zaslona

Nažalost, nema puno pouzdanih novosti o stanju legendarnog Nijemca, Michaela Schumachera, no, čelnik Svjetske automobilske asocijacije (FIA) Jean Todt nedavno je posjetio nastradalu legendu Formule 1 te je donio neke vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u intervjuu za “The Daily Mail”, 74-godišnji Francuz otkrio je da je nedavno vidio Schumachera te je optimistički najavio da bi se legendarni Nijemac uskoro mogao pojaviti u javnosti.

Inače, Schumachera su do sada mogli posjetiti samo najuži članovi obitelji te bliski prijatelji, a u posjetu mu je otišao i Todt, koji je uvjeren da će svijet legendu Formule 1 vidjeti ponovno.

“Vidio sam Schumachera prošlog tjedna, bori se. Nadam se da će ga i svijet ponovno moći vidjeti. To je ono na čemu on i njegova obitelj rade”, rekao je čelnik FIA-e pred Veliku nagradu Mađarske. Schumacher je prošao kroz nekoliko operacija koje su mu spasile život te je bio 254 dana u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njemački vozač je tragično nastradao na skijanju prije šest i pol godina i smješten je nedaleko od ženevskog jezera iza visokih zidova i liječen je u strogoj tajnosti. Ni danas nije poznato u kakvom je zapravo stanju, kao ni to kakve su šanse da ipak preživi. Sedmerostruki prvak svijeta se u obiteljskom se domu oporavlja od posljedica pada na skijanju 29. prosinca 2013. godine.

 ”On i njegova obitelj ulažu puno truda da se oporavi”, kazao je Todt.

Podsjetimo na neka medijska nagađanja, navodno je Schumacher prošlog mjeseca trebao biti podvrgnut operaciji matičnim stanicama, no, isti izvor tvrdi kako je dobio informaciju od izvora bliskom obitelji te da je to malo vjerojatno zbog pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todt je surađivao sa Schumacherom u Ferrariju, Nijemac je dominirao sa sedam osvojenih naslova prvaka Formule 1. Taj rekord pokušava u novije vrijeme sustići Britanac Lewis Hamilton, no, Todt kaže kako je teško decidirano reći tko je najbolji vozač Formule 1 svih vremena. ”Mislim da se može govoriti samo o najboljem u određenoj generaciji”, zaključio je čelnik FIA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.