Červar najavio: ‘Ja više neću voditi Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu’

epa08151278 Croatia's head coach Lino Cervar reacts during the EHF Handball Men European Championship main round match between Croatia and Spain in Vienna, Austria, 22 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Teško je hrvatskim igračima, ali i izborniku Lini Červaru pao poraz od Španjolske 22:20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebamo biti zadovoljni. Ovo je bila rovovska bitka. Oni su imali više širine i iskustva, a mi smo imali dosta problema. Nije bilo Cindrića, vanjski igrači nisu bili raspoloženi, a njihova je obrana bila je čvrsta i jaka. Na kraju smo pokleknuli zadnjih pet minuta”, rekao je izbornik nakon utakmice pa nastavio:

“Šteta. Čestitam svojim igračima na cijelom turniru. Krvavo smo zaradili ovo finale, prisjetite se samo utakmica koje smo odigrali. Ništa im ne zamjeram, za zlato je trebalo malo više. Španjolci su iskusni igrači koji drže loptu, dugo napadaju, a i golman im je bio odličan. Trebamo ići dalje, ponosno se vraćamo kući”, rekao je Lino.

Kako se pričalo i dosad Červar će voditi reprezentaciju i u olimpijskim kvalifikacijama, ali neće na prvenstvima koja slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zahvalan sam za sve medalje koje sam osvojio i ne mogu se ništa žaliti. Mogu s ponosom gledati na svoju karijeru. Izrastao sam u jednom malom gradu i puno sam postigao. Zahvalan sam svim igračima koje sam vodio i svim pomoćnicima. To su sve divni igrači i ljudi i nemam si što predbaciti. Ja više neću voditi Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu”, rekao je Červar i medalju posvetio svojoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.