Čestitke Dinamu nakon velikog uspjeha stižu sa svih strana: Od HNS-a preko Lovrena do UEFA-e…

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši zagrebačkog Dinama po sedmi put izborili su plasman u Ligu prvaka nakon što su u uzvratu posljednjeg kola kvalifikacija odigrali 1-1 kod norveškog prvaka Rosenborga i prošli zahvaljujući pobjedi od 2-0 iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavima sa svih strana stižu čestitke na velikom uspjehu i povratku u Ligu prvaka poslije tri godine. Mnogi, ne bez osnova, vjeruju kako ovaj Dinamo u Ligi prvaka neće biti ”kanta za napucavanje…” I doista, Dinamo se kroz kvalifikacije rutinski plasirao u najjaču klupsku nogometnu ligu Europe.

Hrvatskom prvaku među prvima je čestitao Hrvatski nogometni savez, bivši nogometaši Dinama Josip Pivarić te Dejan Lovren,  hrvatski prvoligaš Slaven Belupo, KK Cibona, a i UEFA sa svog službenog Twitter profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.