Chelsea u drugom poluvremenu deklasirao Crystal Palace, Kovačiću desetak minuta

Foto: fah

Nogometaši Chelseaja su u 4. kolu Premiershipa savladali Crystal Palace rezultatom 4:0. Domaćin je, kako i rezultat govori, bio bolji te je zasluženo pobijedio. Ipak, sve su golove postigli u drugom poluvremenu kada su iskoristili pogreške obrane Palacea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je do vodstvo došao u 50. minuti susreta, Ben Chilwell zabio je svoj prvijenac u plavom dresu za prednost od 1:0. Londonski je klub nastavio s napadima i nakon što su poveli, a to im se, dakako, isplatilo. Za 2:0 zabio je Kurt Zouma na asistenciju Chilwella u 66. minuti. Nakon toga gosti su napravili dva jedanaesterca u svega četiri minute, Jorginho je u oba navrata bio precizan te je postavio konačan rezultat utakmice 4:0.

Hrvatski reprezentativac, Mateo Kovačić, igrao je tek desetak minuta. Naime, u 83.minuti ušao je umjesto Kantea.

Premiership, 4. kolo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea – Crystal Palace 4:0

Nakon ove utakmice Chelsea je četvrti sa 7 bodova, a Palace osmi s bodom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.