Chiellini objasnio poigravanje s Albom: Puno toga se govorilo

Foto: fah

Kapetan talijanske nogometne reprezentacije Giorgio Chiellini objasnio je situaciju sa španjolskim kapetanom Jordijem Albom uoči pucanja jedanaestareaca u polufinalu Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došlo je do nesporazuma kod odlučivanja na koju će se stranu pucati penali. Chiellini se šalio s Albom, a prema snimci, izgleda da je on u tome uživao puni više nego Alba.

– Puno se toga govorilo, ali zapravo se ništa posebno nije dogodilo. Morali smo odabrati stranu na kojoj ćemo pucati penale i sudac je rekao crveni na jednu stranu, plavi na drugu. Kada je novčić bačen Jordi je bio vjerojatno zbunjen, i mislio da je on pobijedio, ali ja sam u šali pokazao da nije tako, rekao je Chiellini.

Iskusni stoper rekao je i kako je proživljavao posljednji jedanaesterac Jorginha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Držao sam Locatellija. Zagrlio sam ga od prvog do zadnjeg penala. Bio je slomljen kad se vratio, a nije zabio. Bili smo zagrljeni, a što smo pričali ostat će među nama. Na kraju smo imali oslobađajući zagrljaj s nekoliko suza, rekao je Chiellini koji je istaknuo da je već i ulazak u finale za njih ostvarenje sna, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.