Sramotno ponašanje talijanskog reprezentativca: ”Pobjeda Luke Modrića bila je namještena, a Messi je pošteno osvojio Zlatnu loptu”

Foto: fah

Ponašanje frustriranog Cristiana Ronalda ponovno je izazvalo brojne reakcije, većina je osudila činjenicu da se Portugalac nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte, koja je pripala zvijezdi Barcelone Lionelu Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obranu Ronalda stao je branič Juventusa, Giorgio Chiellini. I logično, naime, Chielini i Ronaldo suigrači su iz Juventusa, no, sama reakcija Chielinija nekorektna je prema kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije, Luki Modriću. Naime, igrač Juventusa tvrdi kako je prošlogodišnja dodjela Zlatne lopte, koju je osvojio Modrić, bila skandal, namještaljka u režiji Reala.

Podsjetimo, Luka je prošle godine sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu doveo Hrvatsku do finala, proglašen je najboljim igračem turnira, s Realom, Ronaldom… osvojio je Ligu prvaka, osvojio je čitav niz individualnih nagrada, uključujući i već spomenutu Zlatnu loptu, međutim, sada Chiellini tvrdi kako je pobjeda kapetana Vatrenih bila namještena:

“Prava krađa se dogodila prošle godine. Real je odlučio da Cristiano ne smije osvojiti Zlatnu loptu. Ono je bilo jako, jako čudno”, kazao je talijanski reprezentativac, nakon čega je stao u obranu Ronalda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cristiano je osvojio Ligu prvaka, po toj logici je Van Dijk trebao osvojiti ove godine. Možda su prošle godine mogli osvojiti Griezmann, Pogba ili Mbappe zbog sjajnih igara na Svjetskom prvenstvu, ali nagrada Modriću nije imala nikakvog smisla.”

Ove, 2019., godine Argentinac Lionel Messi dobio je najviše glasova novinara te je nagradu osvojio ispred  ispred Van Dijka i Ronalda…

Chiellini je komentirao Messijevu pobjedu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je pošteno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.