(VIDEO) Je li nogometaš Juventusa trebao biti isključen protiv Monaca, jesu li Francuzi oštećeni u polufinalu Lige prvaka?

Foto: Snimka zaslona

Borbeni nogometaš Juventusa Giorgio Chiellini laktom je dosta snažno udario Radamela Falcaa u 69. minuti utakmice Monaca i Juventusa, u sklopu prve utakmice polufinala Lige prvaka, koju je Juve uvjerljivo, neki će reći rutinski, dobio 2:0  Mnogi su prigovorili glavnom sucu utakmice da je trebao udijeliti Juventusovom igraču izravni crveni karton, koji vjerojatno ne bi ionako niša promijenio, barem ne rezultatski te večeri, s obzirom kako je do kraja utakmice ostalo dvadesetak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, drugi tvrde da Chiellini zapravo nije vidio napadača Monaca te da onda i ne može biti kriv zbog udarca koji se, kako neki govore, dogodio slučajno s obzirom kako je Chielliniju Falcao dolazio s one strane s kojeg ga nogometaš gostiju nije mogao vidjeti. Chiellini nije isključen, a nekoliko trenutaka kasnije dobio je žuti karton zbog naguravanja s protivničkim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.