Cibona slavila u Sinju protiv Alkara

Foto: fah

U susretu 11. kola A-1 Liga Cibona je u Sinju pobijedila Alkar 98-80.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cibonu su do pobjede predvodili Nik Slavica i Paolo Marinelli sa po 16 koševa, dok su Željko Šakić i Ante Toni Žižić dodali po 13 koševa.

U domaćim redovima najefikasniji su bili Brandon Johnson sa 28 koševa i Hrvoje Vučić sa 18 koševa.

“Vukovi” su nastupili u punom sastavu, jer nakon Sinja nastavljaju put za Italiju. U srijedu, 21. prosinca igraju protiv Avellina u 10. kolu Lige prvaka. Po povratku iz Italije, u petak, 23.prosinca, čeka ih još jedna utakmica A-1 lige protiv GKK Šibenik koja će se zbog zauzetosti dvorane igrati u Domu sportova u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu ljestvice su Šibenik (9-2) i Jolly JBS (9-1), a zatim slijede Split (8-2) i Cedevita (8-2). Cibona ima skor 7-3 i nalazi se na petom mjestu. Aklaru je ovo bio osmi poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.