Cico Kranjčar napokon kao trener slavio u Hajdukovom dvorištu: Ovo je bio pravi Dinamo!

Foto: fah

Nakon velike pobjede u Splitu trener Dinama, Zlatko Kranjčar, nije, naravno, mogao sakriti zadovoljstvo. Zbog pobjede, ali i zbog činjenice da je napokon kao trener uspio slaviti u Hajdukovom dvorištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kao igrač Cico Kranjčar je davne 1982. godine, tijekom takozvanog Dinamovog proljeća i pohoda na naslov prvaka Jugoslavije, prvi nakon 24 godine, slavio 2:1. Modre je vodio bijeli šal, Miroslav Ćiro Blažević. Bio je to plavi zanos koji se nikad više nije ponovio.

“Naša ideja je bila da uđemo u dvoboj sa čvrstom ekipom. Imali smo peh da smo prije utakmice ostali i bez Antolića, koji nije mogao zbog želučanih tegoba. Morali smo zaigrati opreznije, s Benkovićem i Jonasom smo dobili stabilnost u veznoj liniji. Čekali smo svoje prigode, tražili put do završnice, to je urodilo plodom u finišu prvog dijela. U nastavku smo bili puno bolji, atraktivniji i efikasniji, čestitam svojim igračima, ovo je bio pravi Dinamo”, rekao je trener Dinama koji je bio jako zadovoljan igrom Marka Roga, novog vođe Dinama na travnjaku nakon odlaska Marka Pjace u Juventus.

“Marko Rog je igrač koji odlično ulazi u završnicu iz drugog plana, tu je on najjači. I to je predstavljalo probleme Hajduku. Presretan sam zbog njegova dva gola, no vesele me i Fernandes koji je konačno golovima otvorio sezonu. Odličan je bio mladi Ćorić, pa Soudani, svi su odigrali jako dobro. Baš kako smo se i dogovorili”, zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.