Čilić nakon povratka: Nevjerojatno sam ponosan, bilo je mnogo uspona i padova

Foto: snimka zaslona HRT

– Ovaj trofej je zaista poseban, rekao je Marin Čilić nakon osvajanja naslova u kineskom Hangzhou, što mu je 21. ATP kruna u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedio je 43. tenisača svijeta Zhizhena Zhana iz Kine sa 7-6, 7-6 te se upisao u povijest svjetskog tenisa kao najniže rangirani igrač (777. mjesto na ATP listi) koji je osvojio jedan ATP naslov.

– Nevjerojatno sam ponosan na protekli tjedan i sav rad koji smo moj tim i ja uložili tijekom oporavka. Bilo je mnogo uspona i padova, ali moj tim je bio uz mene na svakom koraku. Izuzetno sam zahvalan njima, svojoj obitelji i svima koji su me podržavali tijekom ovog procesa. Sada je vrijeme za malo sna, napisao je Čilić u objavi na društvenim mrežama.

Posebnu zahvalu uputio je sportskom liječniku Philippeu Afriatu iz Monaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin je tako stigao do prvog naslova za hrvatski muški tenis još od slavlja Borne Ćorića u Cincinnatiju 2022. godine.

Na novoj ljestvici trebao bi skočiti na 212. poziciju što je čak 565 mjesta bolje od plasmana uoči nastupa u Hangzhouu, piše HRT.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.