Čilić: Nevjerojatan meč, nevjerojatna borba

Foto: fah

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u polufinale drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa nakon što je u susretu četvrtfinala nakon četiri sata i 15 minuta igre pobijedio Rusa Andreja Rubljova s 5-7, 6-3, 6-4, 3-6, 7-6 (10-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Peti set je bio nevjerojatna borba. Igrali smo s mnogo srca. Andrej (Rubljov) je igrao tako dobro, ali danas je moj dan, nije imao sreće, kazao je Čilić nakon meča.

– Teško je igrati protiv Andreja. Dobro servira, udara jako. Ali pobijedio sam ga nakon teške borbe, na što sam jako ponosan. Bio sam agresivan, jedino sam ga tako mogao pobijediti, dodao je Marin.

– Jako sam umoran, ali više psihički nego fizički. Bilo je emocionalno teško jer je odigrao jako dobro. Kad igraš ovako dugo, uvijek ima uspona i padova pa sam morao zadržati fokus, dodao je Čilić nakon meča koji je trajao više od četiri sata na terenu Philippe Chatrier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.