Čilić u problemima s koljenom: ‘Borio sam se koliko sam god mogao’

Foto: fah

Prvi hrvatski tenisač Marin Čilić oprostio se od prvog Grand slama sezone Australian Opena nakon poraza od Španjolca Roberta Bautista Aguta, a tijekom cijelom meča imao je problema s ozljedom koljena koju osjeća već jedno vrijeme, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imao sam dosta problema s koljenom, to me mučilo od početka meča. Bilo mi je teško igrati u svakom slučaju. Borio sam se koliko sam se god mogao, ali znao sam da mogućnosti s igrom nisu na pravoj razini. S druge strane, Bautista je igrao odlično, nema se što reći. Bila je borba do samog kraja, šteta što nisam iskoristio prilike na početku petog seta, rekao je Čilić za SBS Radio.

Bautista Agut prvi put je u karijeri izborio četvrtfinale Grand slam turnira.

– Odlučila je jedna, dvije lopte. On je odigrao jako dobro i solidno. Bio sam u prva tri seta van koncentracije, nisam znao koliko se mogu osloniti na nogu jer me jako smetalo, nisam se ni mogao odgurnuti na servisu i na bekhendu gdje bih morao trčati više. Tako da, bio sam izgubljen. Što je tu je, on je odigrao odlično i svaka mu čast na pobjedi, objasnio je Čilić te otkrio što slijedi za njega u nastavku sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sada je najbitnije riješiti ozljedu da sam spreman za ostatak sezone.

Jedini hrvatski predstavnik na Australian Openu tako ostaje Borna Ćorić koji sutra ujutro igra za četvrtfinale protiv Francuza Lucasa Pouillea.

– On pokazuje fenomenalan iskorak. Želim mu svu sreću i za nastavak, u odličnoj je formi. Nadam se da će proći Pouillea i napraviti sjajan rezultat, ima šanse otići jako daleko, zaključio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.