Ciparski izbornik: ‘Rezultat iz Ljubljane sigurno ne oslikava pravu snagu Hrvatske’

Foto: fah

U subotu u 18 na Rujevici u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igraju Hrvatska i Cipar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igramo protiv uspješne i kvalitetne reprezentacije iza koje su sjajni rezultati i koja je aktualni viceprvak svijeta. Nakon našeg prvog pozitivnog rezultata atmosfera je pozitivna, spremni i u dobrom raspoloženju dočekujemo utakmicu”, rekao je izbornik Nikolaos Kostenoglou.

“Sretan sam zbog Slovačke, zbog samih igrača, ali protiv Hrvatske ćemo morati još više i bolje ako želimo ostvariti nešto slično. Čeka nas jako težak i zahtjevan zadatak. Svi su zapamtili Hrvatsku kao drugu na svijetu i kao reprezentaciju s puno dobrih igrača”, dodao je.

“Rezultat iz Ljubljane sigurno ne oslikava pravu snagu Hrvatske. Imamo veliki respekt prema Hrvatskoj, ali želimo se prikazati u što boljem svjetlu. Bit će jako teško, ali moramo vjerovati u sebe bez obzira na snagu protivnika. Za Slovačku smo se dobro pripremili. I vjerujemo da možemo tako nastaviti”, zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.