Ćiro objavio fotku uz riječi: ‘Pitali su me iz Louvrea da im ustupim ovu sliku, ali ja sam rekao da ne dam’

Foto: Fah

Legendarni trener i izbornik Miroslav Ćiro Blažević objavio je zajedničku fotografiju s Robertom Prosinečkim, legendarnim nogometašem hrvatske nogometne reprezentacije. U opisu se našalio da su ga iz pariškog Louvrea, jednog od najposjećenijih muzeja na svijetu, zamolili da mu ustupi fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pitali su me iz Louvrea da im ustupim ovu sliku, ali ja sam rekao da ne dam. Nju ću okačiti tamo gdje će je najviše naših navijača vidjeti – kod mene na Facebook! Robi i ja vas pozdravljamo s naše redovne kave i zahvaljujemo vam što nas u tolikom broju pratite i volite”, napisao je Ćiro uz fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.