Ćiro o Prosinečkom kao izborniku BiH: Ja znam – i oni koji su bili protiv njega, bit će za njega!

Foto: fah

Dolazak Roberta Prosinečkog na klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine prokomentirao je za SN i bivši izbornik Hrvatske i BiH, Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prosinečki je izuzetno nadaren trener. Drugo, ekstremno je inteligentan, prilagođava se svakoj situaciji na najsvrsishodniji način, gotovo sam uvjeren jer on je bio moj favorit, da će dati svu satisfakciju bosanskohercegovačkoj publici. Zato što je znalac, psiholog i hvala Bogu raspolaže koncentratom talenta u reprezentaciji koji će znati iskoristiti”, komentirao je Ćiro.

On i sam zna ako je biti izbornik BiH.

“Sve ovisi hoće li oni prepoznati da si ti taj. Publika se nikad ili gotovo nikad ne vara, ona će vrlo brzo shvatiti da je Prosinečki pravi izbornik. Kad me već pitate, mogu reći da je to jedna od najboljih publika, čak fanatična, kao takva je vrlo delikatna, ali Prosinečki će sigurno uspjeti, u to sam uvjeren”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko može ne prihvatiti Prosinečkog? On je, uz Bilića napravio velike rezultate, to vrijedi i za Azerbajdžan gdje je zadnje radio, a ja znam pouzdano da je jako nadaren, da zna prepoznati nogometaša od igrača, sposoban je napraviti tu razliku. Budući da je talentiran komponirat će uvijek najbolju ekipu i vjerujem da može nadahnuti momčad, on nije tiranin nego pedagog. Mudar i korektan. Iako, šteta što nije tiranin jer tirani u nogometu najbolje uspijevaju”, zaključuje Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.