Conor McGregor zadao više udaraca Mayweatheru nego Pacquiao

Foto: fah

Premda je Conor McGregor očekivano doživio poraz od Floyda Mayweathera Jr., irski borac se može pohvaliti kako je zadao više udaraca svom suparniku nego što je to učinio Manny Pacquiao u borbi za svjetski naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda mješovitih borilačkih vještina u UFC promociji zadala je Mayweatheru 111 udaraca u 430 pokušaja. Dodajmo kako je Meksikanac Manny Pacquiao 2015. godine u borbi za naslov prvaka svijetu u velter kategoriji po WBO, WBA, WBC i The Ring verzijama, zadao Mayweatheru 89 udaraca u 429 pokušaja.

Mayweather pobijedio McGregora tehničkim nokautom u desetoj rundi, dok je Pacquiaoa pobijedio na bodove jednoglasnom sudačkom odlukom.

“Presudilo je iskustvo. Jasno je zašto je Mayweather dobio 50 mečeva. Bio sam iscrpljen, ali svejedno mislim da sudac nije trebao prekinuti borbu, mogao je pustiti da ode do kraja”, rekao je McGregor, čija bi zarada od ovog meča trebala iznositi oko 100 milijuna dolara, dok će Mayweather inkasirati oko 250 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na što ću potrošiti novac ? Nastavit ću život kao i do sada,” dodao je 29-godišnji Irac kojem je to bio prvi profesionalni boksački dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.