Conte gospodski poželio Mourinhu dobrodošlicu u Serie A: ‘To je sjajna vijest za sve nas’

Foto: fah

Kako smo već pisali od sljedeće sezone Romu će voditi donedavni trener Tottenhama, Jose Mourinho. Većinski gledajući navijači su zadovoljni dolaskom Mourinha, kao i nogometaši. Vrijeme će pokazati koliko su bili i jesu li uopće u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je, podsjetimo, najprije priopćila da će Paulo Fonseca na kraju ove sezona napustiti rimski klub te da s njim neće biti produljena suradnja, a to se i očekivalo s obzirom na ne baš blistave rezultate ove sezone. No ipak će Fonseca na klupi Rome završiti ovu turbulentnu sezonu, a onda će na njegovo mjesto sjesti portugalski stručnjak Jose Mourinho, koji ipak u posljednje vrijeme nije u formi u kakvoj je svojedobno bio, ni njega kao trenera ne ide baš najbolje. Mourino je prije nekoliko tjedana dobio otkaz u Tottenhamu, a njegov je Tottenham ispao u osmini finala Europa lige od Dinama.

Nakon 11 godina Portugalac se vraća u Serie A, u ligu u kojoj je imao puno uspjeha, a vodio je Inter do osvajanja Lige prvaka. Na klupi Intera bio je dvije godine, u drugoj sezoni uspio je da osvojiti trostruku krunu s Interom, a što nikome u Italiji prije toga nije uspjelo.

Zanimljiv se video danas pojavio na društvenim mrežama, jedan je talijanski novinar priopćio treneru Intera, Antoniju Conteu, da će Mourinho od sljedeće sezone voditi Romu. Conte je s Interom uspio osvojiti naslov prvaka Italije, prvi od Mourinhovih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvu loptu Conte nije povjerovao da Mourinho dolazi u Serie A, a onda mu je novinar pokazao objavu Rome koja je i službeno potvrdila da Mourinho dolazi.

“Da li je potpisao? Da? To su sjajne vijesti za sve. Želim mu sve najbolje osim kada bude igrao protiv Intera”, kroz smijeh je poručio Conte.

Naravno, Mourinho ne krije da mu je Inter jedan od najdražih klubova koje je vodio te će sigurno povratkom Mourinha u Serie A biti zanimljivo pratiti talijansko prvenstvo, a posebno susret Rome i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.