Conte i Lopetegui složni: Inter je favorit protiv Seville

Foto: fah

Treneri Seville Julen Lopetegui i Intera Antonio Conte složili su se kako je ipak u ovoj utakmici favorit talijanski doprvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Inter je momčad puna igrača svjetske klase, ali mi smo odlučni odigrati odličnu utakmicu. Morat ćemo usmjeriti utakmicu na način da koristimo vlastite jake strane te na terenu igrači moraju raditi jedni za druge. Naš suparnik natjerat će nas da budemo na svojoj najvišoj razini”, kazao je Lopetegui.

“Istog trenutka kada sam prihvatio ovaj posao rekao sam kako moramo pokušati osvojiti neki trofej. Imam jako dobru skupinu igrača koji uvijek žele napredovati, a sada imaju i priliku učiniti nešto povijesno. Možemo biti ponosni što smo u finalu, ali iz osobnog iskustva znam kako se pamte samo pobjednici, jer sam tijekom igračke karijere nastupio u četiri finala Lige prvaka, ali pobijedio sam samo jednom, dok sam u preostala tri navrata izgubio. Ta činjenica trebala bi nam dati dodatnu motivaciju”, naglasio je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.