Conte medijima: To je izraz nepoštovanja prema Juventusovom treneru i meni

conte
Foto: fah

Prvu utakmicu devetog kola engleske Premier lige u subotu od 13.30 igraju Arsenal i Tottenham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Spursa Antonio Conte najavio je londonski derbi, a novinare su zanimali i napisi u talijanskim medijima koji ga povezuju s povratkom u Juventus.

Talijanski stručnjak odmah je odbacio takve pretpostavke.

– Ovo je nevjerojatno. U ovom trenutku mislim da je to izraz nepoštovanja prema treneru koji radi u Juventusu i prema meni koji sam u Tottenhamu. Tek smo počeli sezonu. Mnogo puta govorio sam o toj temi i uvijek sam rekao da sam sretan i da uživam u Tottenhamu. Imamo cijelu sezonu da nađemo najbolje rješenje za klub i za mene. Uživam raditi za Tottenham i u Tottenhamu s ovim igračima. Imam odličan odnos s vlasnikom i Paraticijom. Ne vidim problem za budućnost. Sada je važno da smo fokusirani, potpisali smo ugovor jer su obje strane to željele. Ne vidim nijedan problem u ovom trenutku i ne želim čuti u budućnosti da netko govori o tome jer se iskazuje nepoštovanje prema drugom treneru i meni, rekao je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htio govoriti o ozljedama i stanju u momčadi da ne bi previše otkrio Arsenalu.

– Imamo nekih problema i sada smo tek počeli s nizom od 13 utakmica u 43 dana. Moramo pronaći najbolje rješenje i ne riskirati previše jer ako ćemo riskirati, može doći do katastrofe. Moram računati na sve igrače, rekao je Conte, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.