Conte: Previše sam pošten da bih zažmirio na sve i govorio da je sve u redu samo da bih zaradio novac

conte
Foto: fah

Burney je u zaostaloj utakmici 13. kola Premier lige pobijedio Tottenham 1:0, što je bio bolan udarac za momčad Antonija Contea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram razgovarati s klubom. Previše sam pošten da bih samo zatvorio oči na sve i nastavio ovako, pritom uzimajući plaću. Želim preuzeti odgovornost. Spreman sam na svaku odluku jer želim pomoći klubu. Četiri poraza u posljednjih pet utakmica je nešto što mi se prvi put događa u životu. Ovo je neprihvatljivo. Žao mi je”, rekao je Conte.

“Pokušao sam pomoći momčadi da napreduje, ali kao da u ovom trenutku nisam dovoljno dobar za to. Pokušavam sve kako bih promijenio situaciju, ali ništa se ne mijenja. Neki pričaju o borbi za četvrto mjesto, a realnost iz posljednjih pet utakmica je da se moramo paziti ispadanja. Ovdje se treneri mijenjaju, ali igrači su uvijek isti. Rezultati se ne mijenjaju”, dodao je.

“Ovo je istina. Ovo je realnost i kada se ovakve stvari događaju, vjerojatno nešto nije u redu. Previše sam pošten da bih zažmirio na sve i govorio da je sve u redu samo da bih zaradio novac. Želim napraviti iskorak s klubom”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.