Conte: Jedna od ove četiri reprezentacije će osvojiti Euro

conte
Foto: fah

Nekadašnji talijanski izbornik i donedavni trener Intera Antonio Conte vjeruje da Talijani mogu otići do kraja i osvojiti Euro, a u kandidate za naslov uvrstio je i Francusku, Njemačku te Belgiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da nitko od autsajdera neće osvojiti Euro. Kandidati za naslov su Francuska i Njemačka, koje imaju jaki igrački kadar i iskustvo. Tu je i Belgija, ali pod uvjetom da Kevin De Bruyne i Axel Witsel budu u top formi, te, naravno, Italija”, izjavio je za talijanske medije Antonio Conte.

“U dosadašnjim utakmicama Italija je pokazala kontinuitet i samopouzdanje. Nema ljubomore u ekipi zato što netko igra, a drugi sjedi na klupi. Vidi se zajedništvo, a to je vrlo važno ako želite stići daleko na velikom natjecanju. Također, momčad igra kompaktno, postoji balans između obrane i napada. Italija sigurno može otići do kraja”, kazao je Conte.

“Ispred mene je neželjena slobodna godina, pa ću biti više s obitelji i gledat ću više utakmica. Neću je potrošiti uzalud, nogomet stalno napreduje i moram biti u koraku s novim stvarima”, rekao je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.