Hoffenheim je ovom grafikom pokazao što im znači Andrej Kramarić

kramarić
epa08893771 Hoffenheim's Andrej Kramaric (C) gestures during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and TSG 1899 Hoffenheim at Borussia-Park in Moenchengladbach, Germany, 19 December 2020. EPA/SASCHA STEINBACH / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić iza sebe ima briljantnu sezonu u njemačkom Hoffenheimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko sjajno je igrao pokazuje da je zabio 20 golova u Bundesligi, što je učinak kakvim se u toj ligi dosad nije mogao pohvaliti nijedan hrvatski napadač.

“Ovo je rezime naše sezone”, objavio je Hoffenheim, koji je njegovu glavu montirao na tijelo Willa Smitha na plakatu filma I Am Legend.

Uz to, dodali su i tag G.O.A.T., kojim jasno poručuju da je Kramarić najveći igrač u njihovoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.