Ćorić donio izjednačenje Hrvatskoj, odlučuju parovi

Foto: fah

Borna Ćorić donio je izjednačujući bod Hrvatskoj u Davis Cup dvoboju protiv Švedske u Bologni svladavši Mikaela Ymera 6:4, 3:6, 6:3 nakon dva sata i 40 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi bod Šveđanima osigurao je Elias Ymer 6:2, 7:6 (2) pobjedom protiv Borne Goje, a odluka će pasti u susretu parova. Nikola Mektić i Mate Pavić igrat će za Hrvatsku, a švedski izbornik Robin Soderling odlučio je umjesto Andrea Goranssona Eilasu Ymeru priključiti brata Mikaela.

Ćorić (ATP-26.) je slavio protiv Ymera, koji je 98. tenisač svijeta i koji se pokazao čvrstim i neugodnim protivnikom.

Hrvatska, koja je lani igrala finale Davis Cupa, mora pobijediti Švedsku ako želi proći na završnicu. Nakon 0-3 poraza od Italije u 1. kolu, Hrvatska sada mora svladati i Švedsku i Argentinu u subotu kako bi osvojila jedno od prva dva mjesta u skupini koja vode na završnicu krajem studenoga u Malagi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.