Ćorić donio prvi bod Hrvatskoj protiv Španjolske; aktivisti upali u teren

Foto: fah

Hrvatska Davis Cup reprezentacija igra četvrtfinalni susret Davis Cupa u Málagi protiv Španjolske. Borna Ćorić donio je prvi bod Hrvatskoj, bio je bolji od Roberta Bautiste-Aguta sa 6:4, 7:6 (4). Nakon njih na igralište će izaći Marin Čilić i Pablo Carreño Busta, a Hrvatskoj je za plasman u polufinale potreban još jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je na putu do slavlja zabio 12 asova uz 63 posto pogođenog prvog servisa, a iskoristio je jednu od tri break-lopte. Španjolac je imao svega jednu break-loptu koju nije uspio realizirati. Naša je reprezentacija tako došla na jedan bod od plasmana u polufinale.

Za dvoboj parova prijavljeni su Nikola Mektić i Mate Pavić s hrvatske, te Pablo Carreño Busta i Marcel Granollers sa španjolske strane.

Tijekom meča između Ćorića i Bautiste Aguta na teren su upali aktivisti koji su prosvjedovali zbog klimatskih promjena. Prekid je trajao pet minuta, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.