Ćorić: Ludi dan, ali i vrlo sretan za mene

Foto: fah

– Bio je ovo ludi dan koji je završio uistinu jako dobro za mene, rekao je hrvatski tenisač Borna Ćorić nakon što je pobijedio Britanca Camerona Norrieja i tako se plasirao u finale ATP Masters 1000 turnira u Cincinnatiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iza mene je vrlo težak dan, ali i vrlo dugačak. Nisam očekivao da ću ovako kasno biti na terenu. No, onda je krenula kiša pa sam mislio da će sve potrajati još i duže. U svakom slučaju bilo je ludo, ali i vrlo lijepo na kraju. Još sam jednom zadovoljan svojom igrom. Mislim da sam stvarno bio jako dobar na terenu, rekao je Ćorić nakon pobjede i izborenog velikog finala u kojem će mu suparnik biti grčki tenisač Stefanos Tsitsipas.

– Nisam bio u meču od starta, nisam uopće osjećao lopticu u prvih nekoliko gemova. No, onda sam pronašao svoj ritam u kojem sam igrao cijeli ovaj tjedan. Počeo sam znatno bolje servirati, igrao sam bolje i to je bio ključ ovog polufinala, dodao je Ćorić koji je plasmanom u finale skočio na 48. mjesto na ATP listi, što je za čak 104. pozicije bolje od renkinga koji je imao početkom tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.