Ćorić: Marin bi sada i na blatu dobio meč

Naš drugi “teniski reket” u Davis Cup reprezentaciji, koju ovog vikenda očekuje susret kvalifikacija za Svjetsku skupinu protiv Nizozemske, Borna Ćorić izjavio je u utorak da očekuje da Marin Čilić osvoji dva boda za Hrvatsku bez obzira na sporu i slabo uređenu zemljanu podlogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekujem da će Marin osvojiti dva boda bez obzira na kakvoj se podlozi igra. Meni ova spora zemljana podloga sada sigurno više odgovara nego Marinu, ali u kakvoj je on trenutačnoj formi osvojio bi dva boda i na blatu”, kazao je Ćorić izrazivši nadu da će on ili parovi osvojiti treći poen s kojim Hrvatska ostaje u Svjetskoj skupini Davis Cupa.

Ćorić se osvrnuo i na finalni meč posljednjeg Grand Slam turnira sezone u kojem je Marin Čilić briljantnom igrom pobijedio Japanca Keija Nishikorija.

“Ma naravno da smo svi gledali i bučno navijali. Ja i ovom prigodom čestitam Marinu iako smo to svi učinili poslije finala. Jedva čekam da nam se u srijedu priključi u Amsterdamu da ga pitam kakav je osjećaj igrati i pobijediti Federera”, rekao je Ćorić koji zajedno s ostalim Davis Cup reprezentativcima od 13. do 15. rujna pokušati pobijediti Nizozemsku koju predvode Robin Haase i Igor Sijsling 70. i 72. tenisač s aktualne pojedinačne ATP ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.