Ćorić: Nisam paničario, osjećao sam da sam nadmoćan

Foto; snimka zaslona

Borna Ćorić odigrao je odličan prvi meč u polufinalu Davis Cupa i olakšao posao Marinu Čiliću u drugom meču dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvarno sam krenuo odlično u meč, breaknuo sam ga u trećem gemu, što je jako bitno. Servirao sam fenomenalno tijekom cijelog meča, kad god je bilo bitno servirao sam dobro i dobro sam miksao, mislim da sam odigrao taktički. Nije bilo krize u drugom setu, on je odigrao nekoliko dobrih poena i malo sam se stisnuo, ali nisam htio paničariti jer osjećao sam da sam nadmoćniji od njega, rekao je Ćorić  za HRT nakon pobjede.

Teren nije sjajan, pogotovo loptica krivo odskače oko osnovne crte, ali svima je tako, rekao je o lošem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.