Ćorić o Davis Cupu: Mečevi s Nadalom su ‘izazovi svih izazova’

Foto: fah

Nakon poraza od Rusije na startu završnog turnira Davis Cupa u Madridu hrvatska teniska reprezentacija ima još samo teoretske šanse za prolazak u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi susret u skupini B odigrat će u srijedu protiv domaćina Španjolske, što će vjerojatno biti još teži ispit, s obzirom da domaćina predvodi najbolji tenisač svijeta, Rafael Nadal.

– Imali smo jako težak dan u ponedjeljak i nije lako doživjeti takav poraz, pogotovo protiv Rusije, u susretu u kojem smo se nadali da imamo šanse za pobjedu. No, trebamo se podići, popraviti raspoloženje, odmoriti i trenirati, te dati svoj maksimum da iz susreta sa Španjolskom izvučemo najbolje što možemo, rekao je izbornik reprezentacije Franko Škugor.

Za pojedinačne mečeve nema dvojbi, igrat će Borna Ćorić i Borna Gojo. Međutim, postoji mogućnost da na teren izađe neki drugi par, a ne Ivan Dodig i Nikola Mektić, koji su nastupili protiv Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Razgovarat ćemo. Ovisno o Matinom zdravstvenom stanju i tome je li on spreman za nastup ili ne. Bilo bi možda dobro da napravimo neku promjenu, rekao je Škugor.

Ćorić se slaže da su mečevi protiv Rafaela Nadala “izazovi svih izazova”, a nada se da će, ako meč od ponedjeljka nije ostavio previše traga, biti spreman.

U susretima s Nadalom ima omjer pobjeda i poraza 2:2, a jedini od ta četiri susreta koji je odigran u dvorani pripao je našem tenisaču 2014., piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.