Ćorić o novom izborniku i ozljedi

Foto: fah

Sljedeći tjedan hrvatska Davis cup reprezentacija dočekuje Indiju u borbi za plasman na završni turnir u Madridu. Borna Ćorić zbog ozljede je otkazao nastup iako je plasmanom u polufinale Rija prekinuo rezultatsku krizu. Za HRT objasnio je o kakvoj je ozljedi riječ, ali i komentirao izbor Vedrana Martića na mjesto izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Već zadnja tri tjedna me muči taj lijevi ručni zglob i nakon Rija smo odlučili da moramo otkazati Santiago i da se moram vratiti tu napraviti dodatne pretrage jer očito je nešto malo ozbiljnije. Napravili smo pretrage i minimalna pauza je 7 do 10 dana i onda moram postepeno dizati intenzitet i po svom osjećaju raditi tako da nije idealno, kaže Ćorić.

Burna vremena u vezi s funkcijom izbornika u hrvatskoj Davis cup reprezentaciji iza nas su. Na zadovoljstvo igrača tog se nimalo lakog zadatka prihvatio splitski stručnjak Vedran Martić.

– Sjajan izbor, ja sam oduvijek to govorio. Ja Vedrana jako cijenim prvenstveno kao čovjeka, a onda kao teniskog trenera i stvarno sam sretan što je on došao na to mjesto. Bilo mi je stvarno drago kada sam čuo da će biti izbornik, također mi je sad bilo žao kada sam morao otkazati. Sigurno mu nije idealno i neće mu biti lagano i stvarno mi je bilo žao, ali moram paziti na svoje zdravlje, zaključuje Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.