Ćorić otkazao nastup na Davis Cupu u Splitu

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić otkazao je nastup na nadolazećem turniru prvog kruga završnice Davis Cupa za 2023. godinu koji će se održati u Splitu od 12. do 17. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastupat će reprezentacije Hrvatske, SAD-a, Nizozemske i Finske.

Plasman na završni turnir u studenome, koji će se održati u španjolskoj Malagi, izborit će dvije najbolje reprezentacije.

Hrvatska će prvi susret odigrati 13. rujna protiv SAD-a, a potom slijede okršaji s Nizozemskom (15.) i Finskom (17.), a u svakom susretu bit će odigrana dva pojedinačna i jedan meč parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić se o otkazivanju nastupa oglasio na Instagramu.

– Još od američke turneje nosim se s dvije lakše ozljede koje sam pokušao sanirati između turnira i mečeva. Nakon odrađenih pretraga morat ću poslušati savjete stručnjaka i uzeti kratku pauzu da se trenutno stanje ne pogorša. S obzirom na to, teška srca sam morao donijeti odluku kako neću nastupiti na Davis Cupu koji će se održati sljedeći tjedan u Splitu.

Ništa mi ne predstavlja veće zadovoljstvo nego igrati za Hrvatsku, a posebno pred domaćom publikom koja je naš poticaj. Iako nažalost neću biti u mogućnosti igrati, doći ću u Split i biti najvatreniji navijač s tribina! Također, otkazao sam i turnir u Zhuhaiju iz istog razloga kako bih imao vremena za potreban oporavak. Hvala Vam svima na podršci, napisao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borna Coric (@bornacoric)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uz Ćorića, na popisu su bili Borna Gojo, Dino Prižmić, Ivan Dodig i Mate Pavić, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.