Ćorić otkrio svoju stranu priče: Pitao sam trenera zašto mi to radi jer to nije pozicija na kojoj igram

Foto: fah

Dinamo je uspio pobijediti novog prvaka 5:2 u subotu, a Ivajlo Petev je nakon utakmice prozvao mladog Dinamovog igrača Antu Ćorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ćorić je prije utakmice došao do mene i rekao da ne želi danas igrati. Nikada mi se to nije dogodilo u karijeri”, rekao je.

Ćorić tvrdi nešto drugo.

“Pa tko ne bi želio igrati ovakve utakmice? Protiv Hajduka sam igrao pod temperaturom, a i kada smo igrali protiv Rijeke, htio sam ići na put iako sam imao temperaturu 40°C. Međutim još mi je čudnije što sam na nekoliko zadnjih treninga igrao na poziciji stopera, a dva dana uoči ovog posljednjeg okršaja s Rijekom igrao sam za drugu momčad, također kao stoper. Pitao sam trenera zašto mi to radi jer to nije pozicija na kojoj igram. S obzirom na to da sam treneru rekao da me boli noga, čudi me da me htio uopće staviti na to mjesto”, rekao je Ćorić za tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.