Ćorluka i igrači Lokomotiva odbili smanjenje plaća, podržao ih trener: ‘Oni više hrane klub nego on njih’

Foto: lokomotiv.info

Pandemija koronavirusa zaustavila je sport, a brojni klubovi najavili su smanjenje plaća igračima. I bogati ruski Lokomotiv odlučio se na istu mjeru, ali je naišao na otpor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, igraču predvođenim kapetanom Vedranom Ćorlukom odbili su prijedlog čelnika da im se plaće za travanj i svibanj smanje za 40 posto.

Igrače je u odbijanju podržao trener Juri Sjomin.

“Oni su omogućili klubu ozbiljan novac plasmanima u skupine Lige prvaka dvije sezone zaredom. Iz nekog razloga na to se ne obraća pažnja. Zato, nemojte ih kriviti da su pohlepni i nezahvalni jer navodno ne razmišljaju o klubu koji ih hrani. Ovo je zajednički proces, oni više hrane klub nego on njih”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaće su smanjene u Zenitu, Spartaku i CSKA Moskvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.