Kriza u Barceloni: Šest članova uprave dalo ostavku zbog ‘Barcagatea’

Foto: fah

Šest članova uprave Barcelone nezadovoljnih potezima predsjednika Josepa Marije Bartomeua podnijelo je u četvrtak navečer zajedničku ostavku u jeku pandemije koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došli smo do te točke da se ne vidimo sposobnim vratiti kriterije i način upravljanja klubom uoči velikih izazova u budućnosti, a posebno nakon novog scenarija nakon pandemije koronavirusa. Nezadovoljni smo nesretnom epizodom vezanom za društvene mreže, poznatom kao ‘Barcagate’, a za koju smo saznali iz medija. Tražimo da se konačno predstave rezultati revizorske kuće i da svatko podnese svoju odgovornost”, poručili su.

Ostavke su dali Emili Rousand, Enrique Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia.

Mediji su u veljači izvijestili kako je Barcelona angažirala kompaniju za ocrnjivanje Bartomeuovih protivnika preko društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.