Ćorluka je sve pratio s klupe, ali nije sumnjao: ‘Mi smo došli osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo’

Foto: fah

Vedran Ćorluka utakmicu protiv Danske pratio je s klupe, ali ni to nije bilo lako. Posebno je teško bilo pratiti kada je Luka Modrić promašio penal u 116. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam se uopće uplašio jer takav igrač uopće nije zaslužio da se na takav način oprosti od Svjetskog prvenstva. Vjerovao sam u uspjeh, čak sam i rekao da će Subašić obraniti tri penala, ali nije da sam neki prorok, ha, ha, ha. Ali Luka je zaslužio da uđe u legende i to će napraviti na Lužnjikiju, a ne u Nižnjem Novgorodu, na negativan način”, rekao je za Tportal.

“Mi smo došli osvojiti ovo Svjetsko prvenstvo. Treba u to vjerovati, baš kao što mi svi u to vjerujemo. I u tu utakmicu treba tako ući”, smatra Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.