Napadač Atlético Madrida Diego Costa suspendiran osam utakmica zbog vrijeđanja suca

Foto: fah

Napadač Atlético Madrida Diego Costa suspendiran je osam utakmica jer je vrijeđao suca Jesusa Gila Manzana i više ga puta uhvatio rukama nakon što mu je dodijeljen crveni karton u porazu od Barcelone u subotu prošli tjedan (2-0), objavio je Španjolski nogometni savez u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinsko tijelo Saveza kaznilo je Costu s četiri utakmice neigranja zbog “uvreda upućenih sucu” i četiri utakmice neigranja zbog “toga što ga je više puta uhvatio rukama”, dodaje se u priopćenju Saveza. S obzirom da je do kraja španjolskog prvenstva ostalo još sedam utakmica, ova je sezona za Diega Costu gotova.

Osim toga Atletico mora platiti 2.800 eura ($3,150) kazne, dok Costa mora platiti još 6.010 eura zbog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.