Čovjek koji je prema medijskim spekulacijama organizirao nerede na stadionu Partizana sve demantirao i progovorio o ‘pokušaju otmice’ Ivice Dačića

Foto: fah

Ekstremistički srbijanski Kurir piše o Filipu Koraću, kojeg su pojedini mediji ”prokazali” kao vođu srpskog podzemlja koji je organizirao nerede na stadionu Partizana tijekom derbija između Partizana i Crvene zvezde, a u kojima su sudjelovali i neki državljani Republike Hrvatske. Korać je odbacio optužbe te tvrdi da je u svakom trenutku spreman odgovoriti na sva pitanja nadležnih srpskih državnih organa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Filip Korać se do sada nije oglašavao u javnosti glede skandaloznih nereda na nogometnoj utakmici u Beogradu, a u pismu koje je redakciji Kurira dostavio njegov zastupnik, odvjetnik Dragoslav Ognjanović, osvrnuo se i na medijske tvrdnje kako je planirao otmicu Ivice Dačića i članova njegove obitelji.

”Tekstovi koji su u pojedinim tiskanim dnevnim medijima i nevoljnicima u posljednje vrijeme objavljivani u vezi s mojim imenom i prezimenom i različitim događajima nemaju nikakvo utemeljenje u istini” navodi se na početku pisma, koje je potpisao osobno Filip Korać, koji smatra kako je u pitanju izmišljanje i prikrivanje istine.

”Notorna je laž da sam, kako se to neutemeljeno tvrdi, neprijatelj režima po bilo kojoj osnovi. U još većoj mjeri je tragikomičan tekst o navodnoj otmici gospodina ministra vanjskih poslova Ivice Dačića i njegove obitelji”, poručio je Korać, koji je u zaključku komentirao nemile scene na stadionu Partizana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Apsolutno nikakve veze s tim događajima niti akterima istih nemam i s rezignacijom odbacujem sve optužbe tim povodom”, piše radikalni srpski Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.